Вен-Екс съчетава традиция и иновации за да бъде първокласен доставчик

Създадена през 1993 г., Вен-Екс е сред първите компании, които предлагат на българския пазар металообработващи машини и инструменти. Още от 2003 г. Вен-Екс е ексклузивен представител на един от водещите производители в света на отрезни ленти, Honsberg Metallsägen GmbH, Германия. През 2018 г. създадохме собствена производствена и складова база със заваръчна машина от най-ново поколение – IDEAL BAS 340 и висококвалифицирани специалисти, гарантираща безупречно качество на произведените отрезни ленти.

От 2019 г. Вен-Екс стана изключителен и единствен представител и доставчик за България на отрезните циркуляри с марка Kinkelder BV, Холандия. По този начин клиентите на Вен-Екс имат достъп до най-модерните технологии за бързо, качествено и ефективно рязане, когато производителността и качеството са от първостепенно значение.

 

Нашите клиенти са свикнали да разчитат на високото качество на предлаганите от нас продукти и са сигурни, че те ще задоволят дори и най-високите изисквания за производителност и надеждност.

 

Навременната и компетентна техническа поддръжка са основен приоритет за нас. Използвайки опита и огромната база от технически информация на нашите партньори, Вен-Екс работи в тясно сътрудничество с клиентите си, с цел намиране на оптималните решения за ефективно и модерно производство. Защото ние сме толкова успешни, колкото успешни са нашите клиенти.

Honsberg Metallsägen GmbH - Global Industrial Sawing Solutions

Gebrüder Honsberg е немска компания, стартирала през 1798 г. с производство на триони за рязане на дърво и метал. През 1987 г. е преобразувана в Honsberg Metallsägen GmbH като независима компанията, която специализира в развитие, производство, дистрибуция и сервиз на биметални отрезни ленти в стандартите M42 и M51, както и върховите отрезни ленти с твърдосплавни пластини от волфрамов карбид. Всички продукти произведени от немската компания отговарят на най-високите изисквания за качество и надеждност.

Kinkelder - Performance by Teamwork

Kinkelder B.V. е един от водещите производители в световен мащаб. HSS и TCT дисковете дават отлични резултати в широк кръг приложения за рязане както на тръби и профили, така и на плътни материали. Усилената развойна дейност на команията и собствените тестови машини от най-високо поколение допринасят за постоянно повишаване на резултатите и върхови постижения. Новите HSS дискове с подобрени параметри и нови покрития Fusion, Power и X-treme осигуряват още по-добри резултати. TCT дисковете осигуряват върхови резултати за автоматични, Flying Cut Of и орибтални машини.