Орбитални flying cut-off

TubeMaster циркулярите са специално разработени за орбитални flying cut-off приложения на тръбни линии

Основните черти на този циркуляр са устойчивите на пукнатини карбидни пластини, защитени с високотехнологично TiAlN-базирано PVD покритие.

Комбинирани с лека режеща геометрия за безпроблемно отвеждане на стружките, те постигат безупречна повърхност на среза. Тази геометрия също намалява вибрациите при рязане на тънкостенни тръби (< 4 мм), чрез което се постига висок живот на диска.

Новото поколение на продуктите TubeMaster има нов дизайн на тялото, нов вид карбидни пластини, нова геометрия и специално покритие. По този начин се постига по-дълъг живот на диска и стабилна производителност.

Предимства:

  • Висока линейна скорост
  • Дълъг живот на диска
  • Възможност за рязана на високоякостни API тръби (до 1.000 N/mm2, X80, HT)
  • Чист срез

Приложения:

  • Орбитални flying cut-off приложения
  • TubeMaster циркулярите са налични за всички видове орбитални отрезни машини, като MTM, OTO mills, Elmaksan, Kusakabe, Linsinger, Nakata and SMS Meer.

Параметри:
Препоръчителна скорост на рязане: 350 – 400 м/мин. Подаване 1/2: 0,04 / 0,12 мм/зъб.

Забележка: За да се постигнат по-високи изисквания за линейна скорост или с цел намаляване на вибрациите, могат да бъдат прилагани по-високи скорости на рязане (до 600 м/мин). Подаването на зъб може да бъде увеличено при нужда, като се съблюдава максимално запълване на зъба от 10 % при врязване. Спазвайте максимална дълбочина на среза от 3 мм.

Още TCT Flying Cut-Off

TCT SpeedMaster

TCT Flying Cut-Off

виж повече

TCT ScarfMaster

TCT Flying Cut-Off

виж повече

TCT TubeMaster Stainless

TCT Flying Cut-Off

виж повече