За Вен-Екс

създадена през 1993 г. от инж. Венцеслав Бижев, компанията близо 10 години се е развивала в областта на тежкото машиностроене, по-специално износ на нови и употребявани металорежещи машини. Основни клиенти са страните от далечния изток - Иран, Ирак, Дубай и ОАЕ.
През 2002 г. компанията се насочва и към българския пазар като след обстойни проучвания на потребностите на българските производители внася немски биметални отрезни леннти за лентоотрезни машини.
Днес ние сме изключителен представител на немската фирма Honsberg. Разполагаме на склад с широка гама биметални отрезни ленти на тази фирма.


Honsberg
е немска компания основана през 1798г. стартирала с производство на триони за рязане на дърво и метал. През 1987г. е основана Honsberg Metallsagen GmbH като независима компанията, която се пренасочва и специализира в развитие, производство, дистрибуция и сервиз на биметални отрезни ленти в целия свят.
Днес Honsberg Metallsagen GmbH произвеждат първокласни биметални ленти за рязане на всички видове метал. Всички продукти произведени от немската компания отговарят на най-високите изисквания за качество и надеждност. Произведените от Honsberg биметални отрезни ленти и ножовки отговарят на ISO 9001 стандарт за качество.


Единствено от фирма “Вен-екс” ООД на българския пазар можете да закупите и ползвате качествените продукти на Honsberg.